Matias Granlund
1 kesäkuun, 2020

Matias Granlundin nettisivu avattu!

Seuraavat kuntavaalit ovat noin vuoden päästä, 18.4.2021.


Ilmoitan jo hyvissä ajoin että olen innolla Perussuomalaisten ehdokkaana seuraavissa kuntavaaleissa Lahdessa. Haluan olla asialinjoilla oleva ehdokas joka ei käy alatyylisiin hyökkäyksiin toisia vastaan eikä lähde parjaamaan toisia vaan haluan aina esittää omaa positiivista vaihtoehtoani, sitä mitä epäkohtia tulisi korjata ja miten, sitä millä tavalla kunnallista hallintoa Lahdessa pitäisi parantaa.

Olen avannut nyt itselleni kotisivun osoitteeseen matiasgranlund.fi Kunnalliset teemani ovat vasta alkutekijöissään, mietinnän alla. Sivuiltani löytyy lyhyesti ja ytimekkäästi millä asialla olen ja mitä mieltä olen näkemistäni epäkohdista ja mitä niille pitäisi tehdä.

Pyrin päivittämään kotisivujani aktiivisesti ja lisäämään niille paljon sisältöä eri asiakysymyksistä kuntavaalien 2021 lähestyessä. Nettisivujeni alasivulta “tarinani” löytyy tämän hetkinen henkilöhistoriani ja alasivulta “mielipiteet” mielipidekirjoituksista jotka omasta mielestäni ovat olleet parhaita.

Olen vähän pettynyt viime kuntavaalien äänisaaliiseeni, ja enemmän pettynyt omaan kampanjaani silloin. Teetin ja jakelutin esitteitä jotka olivat vähän liiankin yksinkertaisia. Keskityin liikaakin maahanmuuttoon josta hyvin vähän kuntatasolla päätetään. Se on toki on mielestäni ehdottomasti vieläkin kansallisesti iso epäkohta.

Näissä vaaleissa yritän tuoda enemmän esiin itseäni, minkälainen persoona olen ja minkälaisia näkemyksiä minulla olisi antaa juuri kunnalliseen päätöksentekoon sen sijaan että keskittyisin eduskunnan maahanmuuttolinjausten kritisointiin.

Nyt 2020 minulla on se kokemus viime kuntavaaleista 2017 ja on kokemusta myös eduskuntavaalien kampanjapäällikkönä olosta. Uskallan väittää, että olen valmis seuraaviin kuntavaaleihin 2021 paremmin kuin koskaan aiemmin. Olen tosissani liikkeellä ja satsaan henkilökohtaisia säästöjäni enemmän kuin viimeksi. Minä oikeasti haluan poliittiseksi päättäjäksi, näen että minulla olisi tietotaitoa, perehtymistä ja kykyä sille alalle.

Haluan olla annettujen äänien arvoinen ja pyrin niin tosissani läpi Lahden kaupunginvaltuustoon kuin suinkin kykenen. Itse tietysti toivon valtaisaa menestystä edustamalleni puolueelle eli Perussuomalaisille sekä mojovaa, läpimenoon oikeuttavaa äänisaalista myös itselleni.

Tällä hetkellä ajattelen päävaaliteemojeni olevan syrjäytyneiden suomalaisnuorten työelämän pariin auttaminen, kaupungin julkisen rahankäytön priorisointi oikeasti elintärkeisiin kohteisiin sekä tietysti monikulttuuri-ideologian vastustaminen eli suomalaisen yhtenäiskulttuurin puolustaminen.

Matias Granlund Lahden kaupunginvaltuustoon 2021!

Julkaistu facebookissa 4.5.2020

menu